FacebookInstagramTwitterYoutubeLinkedIn

Virksomhedskatalog 2023

 

Virksomhederne er de bedste ambassadører for deres fag!

For mange unge er gymnasiet “det sikre valg”, hvis de er usikre på, hvad de vil efter grundskolen. De kender de fleste fag fra grundskolen, og undervisningsformen er nogenlunde ens. Her kan den faglærte vej virke mere fremmed. For hvad laver man som smed eller ernæringsassistent? Og hvordan er hverdagen på en rigtig arbejdsplads?

Den type spørgsmål gør det svært at træffe det uddannelsesvalg, der passer bedst til den unges egentlige interesser og fremtidsdrømme. Derfor har projektet Faglært er fedt udarbejdet et katalog over virksomheder, hvor klasser fra Bornholms grundskoler kan komme på besøg. Ideen er at gøre det let for lærere og elever at få overblik over, hvor man kan opleve hvilke fag.

Ved at tilmelde sig virksomhedskataloget forpligter virksomhederne sig til at:

  • tage imod elevbesøg fra grundskolens overbygning på et aftalt tidspunkt (varighed 1-2 timer).
  • så vidt muligt stille med minimum en lærling og en ansvarlig, som fortæller om virksomheden, dens uddannelsesmuligheder og fag.

Nedenstående katalog er senest opdateret i juli 2023. Det er dog ved projektets afslutning besluttet at føre ordningen videre i regi af UU Bornholm. Derfor bliver siden opdateret løbende i fremtiden. Ønsker du at tilmelde din virksomhed, kan du kontakte projektkonsulent Klaus Werner på kw@bornholm.biz.

Virksomhed
Stilling
Søg
Søg