FacebookInstagramTwitterYoutubeLinkedIn

Overvejer du en erhvervsuddannelse?

Der er masser af fede faglige uddannelser på Bornholm!

Lige meget hvad du interesserer dig for, er der en erhvervsuddannelse, som passer til dig – der er nemlig mere end 100 forskellige at vælge imellem. Det meste af din uddannelse vil foregå i en virksomhed. Her får du dit fag ind under huden og får brugt nogle af alle de ting, som du har trænet på dine skoleophold.

Nysgerrig efter at vide mere?
Her på hjemmesiden kan du møde andre, der har valgt en erhvervsuddannelse. De fortæller om deres hverdag og drømme. Og om hvorfor de valgte en faglært uddannelse. Du kan også få et kig ind hos nogle af de virksomheder, som har elever i praktik. Du kan møde en faglærer og to UU-vejledere, der fortæller om, hvordan det hele fungerer i praksis. Og så kan du blive klogere på uddannelsens opbygning, din økonomi undervejs og muligheden for at tage dele af din uddannelse ”ovre”.

 

Skal du have en elev eller lærling?

Det er faktisk en rigtig god idé!

Lærlinge og elever kan tilføje din virksomhed rigtig mange positive ting. De kan være med til at udvikle og forbedre din forretning samtidig med at du er med til at bane vejen for fremtidens dygtige arbejdskraft – som du forhåbentlig også får glæde af. Her på siden kan du møde andre virksomhedsejere, som har lærlinge og elever. De deler deres erfaringer og oplevelser til inspiration for andre, der overvejer at få en lærling eller en elev.

Du kan også finde vejledning til, hvordan du kommer godt i gang med at få en lærling eller elev.

Avis til dig,
der er uddannelsessøgende

 

Faglært er Fedt - Når elever og lærlinge skal over

Brochure til elever og
lærlinge der skal "over"

 

Brochure til virksomheder,
der gerne vil have en elev

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev