FacebookInstagramTwitterYoutubeLinkedIn

Elev- og lærlingepladser i 2023

 

De fleste kender en murer, en social- og sundhedsassistent eller en VVS’er. Men vidste du, at Bornholm også har brug for lufthavnsoperatører, ernæringsassistenter og greenkeepere? Hvis man er interesseret i en faglært uddannelse, kan det være svært at få overblik over mulighederne – især hvis man gerne vil blive på Bornholm. Det skal Faglært er fedts lærepladsoversigt gøre op med.

Lærepladsoversigten samler oplysninger om, hvad de tilmeldte bornholmske virksomheder tilbyder af elev– og lærlingepladser i hele 2023. Ligeledes kan du se deres nuværende antal elever og lærlinge. Der tages forbehold for, at stillingerne kan være besat eller være fordelt ud på hele 2023.

Læs mere om de enkelte uddannelser på www.ug.dk.

Nedenstående er senest opdateret ved udløbet af projektperioden for Faglært er fedt (juli 2023). Det er dog ved projektets afslutning besluttet at føre lærepladsoversigt-ordningen videre i regi af UU Bornholm. Derfor bliver siden opdateret løbende i fremtiden. Ønsker du at tilmelde din virksomhed, kan du kontakte projektkonsulent Klaus Werner på kw@bornholm.biz.

Virksomhed
Stilling
Søg
Søg